Illustration Spaţiul academic

Spaţiul academic îşi propune să reunească cercetătorii din domeniile legate de iniţiativa Convenţia primarilor. Aceştia vor avea la dispoziţie un spaţiu în care se vor putea angaja în discuţii cu alţi colegi, vor putea disemina rezultatele cercetărilor și se vor putea apropia mai mult de comunitatea Convenţiei. Spaţiul academic este menit, de asemenea, să fie o sursă de inspiraţie pentru cercetătorii aflaţi la început de drum.

Chemarea ştiinţei
Vă aflaţi în etapa de definire a temei dvs. de cercetare? Oficiul pentru Convenţia primarilor vă oferă inspiraţie pentru diverse teme de cercetare. Este şansa dvs. de a fi deschizător de drumuri și de a aduce o reală contribuție în sprijinul autorităţilor locale din întreaga Europă.
Comunitatea ştiinţifică
Interesele dvs. de cercetare se potrivesc cu cele definite de Convenția primarilor? Alăturaţi-vă comunităţii ştiinţifice a Convenţiei şi faceți-vă cunoscute rezultatele stimulatoare ale cercetării dvs. Folosiţi această platformă pentru a stabili contacte și a face schimb de informații în vederea colaborării între mediul academic şi autorităţile locale şi regionale.
Twitter
Schimbaţi informaţii
pe mobil
Facebook
Deveniţi fan
al paginii Convenţiei
Newsletter
Abonaţi-vă la
la buletinul informativ lunar
Rss feeds
Primiţi noutăţile
în timp real
Cu sprijinul politic al Comisiei Europene Cu sprijinul politic al Comisiei Europene. Site web coordonat de Oficiul pentru Convenţia primarilor.
Noutăţi | Agendă | Hartă site | Ajutor RSS | Credite | Juridic